Trénereink

Brezovai Gábor

1991 óta foglalkozom emberekkel. Azóta egy kérdés foglalkoztat. Hogyan működik az ember? Na nem a felszínen, hanem a mélyben. Mi inspirálja az ismétlődő viselkedésmintákat, annak ellenére is, hogy legbelül tudjuk hogy valami nincs rendben. Tudjuk, hogy a testünk egy nagyon összetett csodálatos élőlény, mely érzékenyen reagál a helytelen evési, ivási és egyéb életmód szokásainkra, mégis ugyan azokat az ételeket, italokat fogyasztjuk, amiről még tudjuk is, hogy nem jó neki.

Nem azért, mert ezt írják az un. szakkönyvek, hanem azért is, mert nem érezzük jól magunkat tőle, és mégis megtesszük. Vagy a magánéleti szokásaink. Inkább a boldogtalanság vagy a többszöri párcsere, de mégsem változtatunk a szokásainkon.

Vagy a pénzkereseti és pénzköltési szokások. A legtöbb embernek az életében ismétlődnek időről időre az események és mégsem változtat. Vagy ha mégis tesz valamit, azt a felszínen teszi. Módszereket, trükköket tanul, hogy hogyan lehet csajozni vagy pasizni, hogyan kell úgy kommunikálni, hogy valaki vegyen tőlünk valamit, vagy azt tegye, amit mi akarunk, még akkor is, ha ő nem akarja. Annak ellenére tesszük ezt, hogy lényegi változások nem történnek, sőt még azt is észrevesszük, hogy hasonló egészségügyi, érzelmi és anyagi problémáink vannak, mint a szüleinknek voltak-vannak. Mindenki szeretne egészséges testet, boldog párkapcsolatot és bőséges anyagiakat, de csak nem akaródzik sikerülnie, vagy csak jelentéktelen nagyságrendben. Nos, ilyen és hasonló kérdések foglalkoztattak az elmúlt 28 évben.

Van megoldás mindegyikre, de csak akkor, ha valóban meghozzuk a nagy döntést, miszerint a saját életünket akarjuk élni és nem másolatként akarunk végigbukdácsolni az életünkön. Sokmindent megértettem az eddigi életem során, de csak nem akart összeállni a kép. Amikor megértettem az okát teljesen összeomlottam. Megtanultam bölcsességeket, módszereket, példabeszédeket, trükköket és tanítottam is bőséggel, de az életem újra és újra ismétlődött és ismétlődött addig, amíg már nem voltam egészséges sem, boldog sem, és eredményes sem anyagilag. 42 éves voltam és döntenem kellett, mégpedig azt, hogy merem-e élni mindazt a tudást, amit felszedtem az évek alatt, és ne csak egy bölcselkedő pojáca legyek, hanem élő példája annak, amit tanítok, és képes legyek folyamatos tanulásra és fejlődésre.

A saját életem a laborom, azóta egészségesebb vagyok, mint a harmincas éveimben, boldog párkapcsolatban élek, és azzal foglalkozom amit igazán szeretek.

Ez a PreSense! Megértés alapon, szabad akaratból tudsz fejlődni. Megérted az életed összefüggéseit és a gyakorlatok segítségével átrendezed a testedben és az elmédben a hátráltató beidegződéseket. Lépésről lépése egyre magabiztosabban bízod magad az intuíciódra, és válsz az életed tudatos élőjévé.

Hajdár Erika, Darpana

Tudatosan érzékeny ember vagyok főállásban, és nagyon élvezem megélni és megosztani ezt az életmódot másokkal.

Az üzleti technikáktól a meditációig szerteágazó tanulmányaim során azt tapasztaltam, hogy a boldogság, a siker, az egészség elérése és a tettek között nincs egyértelmű, állandó, és szabályszerű összefüggés. Nincs olyan tett, aminek mindig mindenkinél ugyanaz lenne az eredménye, ezért pusztán viselkedési és tevékenységi szabályok követésével nem hozható létre egy vágyott eredmény. De min múlik akkor az ember boldogsága, sikere, egészsége?

Megjelent két könyvem arról, hogy hogyan ismertem fel, és kezdtem el alkalmazni magamon a természetes, mindig mindenkinél működő eljárást, a bennünk működő csalhatatlan és precíz vezérlő rendszert. Rendszeresen publikálok itt: https://www.facebook.com/darpana.erikahajdar/

A PreSense tréningeken és egyéni coachingokon adom át a gyakorlati tudást arról, hogy miért vannak vágyaink, milyen szerepe van az érzéseinknek, és hogyan indul ki belőlünk az életünk.