Kinek való a PreSense tréning?

presense kinek

Kinek ajánljuk a PreSense Képességfejlesztő Tréninget?

Volt egy szobatársam a főiskolán, aki ki tudta rakni a Rubik kockát, és meg tudta tanítani ezt bárkinek. Bárkinek, aki magától ki tudott rakni egy oldalt úgy, hogy az oldalain körben a színek is stimmeltek. Mert erre nem volt technikája, az első oldal kirakására magának kellett rájönnie mindenkinek, aki meg akarta tanulni az egészet kirakni.

A tanítás is ilyen:

bárkinek meg tudjuk tanítani azt a gyakorlati technikát, amit tudunk – bárkinek, aki magától rájött az alapokra. Az alapokra ugyanis nincs egységesen működő technika, azaz maga az életünk vezet rá a legtökéletesebben. Azzal, hogy következetesen úgy rendezi körénk a valóságunkat, ahogyan a rezgésünkkel kérjük. Azzal, hogy az életünk következetesen belőlünk indul ki.

Tehát fájdalommal. Kellemetlenségekkel, amikről egyre nyilvánvalóbban ordít, hogy valami módon mi okozzuk magunknak.

Tehát kinek érdemes kipróbálnia?

Onnan lehet tudni, hogy valakinél megvannak az alapok, hogy kirakta az első oldalt úgy, hogy körben a színek is stimmelnek. Azazhogy: vannak saját felismerései. Tett már változtatásokat az életében azért, mert felismert valamit a saját működésében. Érezhetően egy húron pendülünk, könnyű vele lenni, értékeli, igényli, és a maga kedvére használja a technikákat, mert tudja, hogy ezeket is ő kérte, és hozzá érkeznek.

Ha már jó alaposan kiraktad az első oldalt, akkor PreSense tréningjeinken megtanulhatod kirakni a többit, hogy azután abban a magabiztos tudatban élhess: akárhogyan keveredne is össze, már bármikor ki tudod rakni életed Rubik kockáját.

Hajdár Erika Darpana

Képességfejlesztő Tréningjeinkre itt tudsz jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük